owen-wright-smoothstar
surfero nivel principiante postura

Beginners Surfers

SmoothStar er det perfekte surfe skateboard for å lære hvordan å surfe og det hjelper å forbedre nøkkel elementene i surfe teknikkene. Med en gang du mestrer det grunnleggende på SmoothStar, vil du oppleve at din surfing går lettere når du kommer ut i vannet, bedre balanse, lengre rides og mer moro.+ Les Mer.

surf-skate-intermediate-level

Intermediate Surfers

Vi klassifiserer en middelsgod surfer som en som kan droppe inn i en passe stor bølge, ta droppet og ri en green wave med relativ letthet. SmoothStar kan hjelpe en middelsgod surfer til å få progresjon til neste surfenivå.+ Les Mer.

Advanced-surfing-skating-comparison

Advanced Surfers

Mange erfarne surfere tror at den eneste måten de kan forbedre surfingen på er ved å surfe mer og mer utfordrende bølger. Selv om dette er sant, er det ingen tvil om at erfarne surfere kan oppnå mange fordeler ved hjelp av SmoothStar. +Les Mer.

surf-level-improve-surf-schools-930x411

Surf Schools

SmoothStar hjelper surfe skoler ved å gi dem den beste surfe simulering du kan få på land. Ved å inkludere SmoothStar som et læringsverktøy vil surfe skoler kunne gi verdifull service til kundene sine. + Les Mer.+ Les Mer.