smoothstar-surf-skate-compared-to-other-surf-skates

It looks like a normal skateboard but it feels like surfing

Bottom Turn

I det du trykker deg sammen på vei inn i en bottom turn vil fronten av brettet svinge og dykke og gjøre at du kan kjøre gjennom en bottom turn med mesteparten av vekten på bakbeinet og foten. Da vil det skje en sammentrykking og utstrekking av kroppen som vil gi deg fart og retningsendring. Resultatet blir en smooth surf bottom turn.

surf-skate-surf-trainer-bottom-turn

Top Turn

I det surferen kommer ut av bottom turn, vil han skifte vekten sin for å benytte den motsatte rail. Det skjer da en overgang ved at vekten overføres i motsatt retning i forhold til bottom turn.

Dette gjør at surferen utfører en smooth men vertikal surf top turn.

surf-skate-surf-trainer-top-turn

The "patent" invention and SmoothStar Surfing Reputation

SmoothStar sitt gode rykte

I mer enn 14 år har SmoothStar vært kjent av Australske surfere for å være det beste utstyret for surfetrening ute av vannet. Dersom du ikke har prøvd SmoothStar er det vanskelig å forstå hvorfor det virkelig kan føles som surfing. SmoothStar produktet gjenskaper surfefølelsen fordi front trucken har en spesiell innretning for vending, kalt SmoothStar Thruster. Denne Thrusteren gjør at fronten av brettet føles løs, slik at brettet kan svinge og kjøres med bak trucken – det samme som du vil oppleve med surfebrettets rails og finner… følelsen er som rail to rail surfing på land.

SmoothStar Thruster oppfinnelsen er beskyttet med patenter. Vendingene blir ikke skarpe, vinglete eller stive – de er Smooth og så avanserte som du ønsker at de skal være og det er derfor vi kaller de “SmoothStar”.

smoothstar-thruster-fitted-all-models

Om SmoothStar Thruster

 

Thrusteren er plassert mellom front truckene og skateboard brettet. Thrusteren har en fjær inne i en aluminium casing, som gir motstand og reaksjon fra skateren’s svingbevegelse og bølge. Fjæren gjør at brettet kan svinge mye mer enn et vanlig skateboard.

Kombinasjonen av fjærspenning og innvendige stål-lager gjør det mulig med en jevn overgang fra rail til rail. Dette gjør det igjen mulig for skateren å trykke seg sammen og skyve fra for hver vending for å oppnå fart og surf flow.

Straks skateren skyver av fra rail til rail vil det lages en selvforsterkende bevegelse, som gjør at en ikke trenger å skyve fra med foten.

smoothstar-thruster